Alex van Nieuwaal

Powerline massage

Alex van Nieuwaal
Powerline massage is een bedrijf wat al 10 jaar is gespecialiseerd in het geven van stoelmassages. Powerline massage werkt zowel voor grote als kleine opdrachtgevers. Een van de grote opdrachtgevers is bijvoorbeeld de Provincie Gelderland.
Powerline massage geeft stoelmassages op de werkplek met een relatief korte behandeltijd van 15 minuten. Powerline massage staat voor:


Alex van Nieuwaal


Alex van Nieuwaal

Powerline massage is in 1999 opgericht door Alex van Nieuwaal.
Hij is een gecertificeerd Touch Pro® Europe stoelmasseur, is aangesloten bij de beroepsvereniging KATA en werkt bij grote opdrachten samen met gecertificeerde collega's.

Alex werkt nu 10 jaar in een bedrijfsmatige omgeving en heeft circa 30.000 stoelmassage in het bedrijfsleven uitgevoerd.

Voordat een cliënt een Powerline stoelmassage krijgt, wordt er mondeling en via een folder informatie over de stoelmassage gegeven.
Bij het eerste contactmoment wordt een vragenformulier ingevuld, waarin eventuele klachten worden uitgevraagd.

Powerline massage werkt met een ergonomische stoel, die voor elke individuele cliënt wordt ingesteld naar lichaam en comfort. Powerline massage werkt tevens met een hygiëneprotocol.

Tijdens de stoelmassage wordt geregeld gevraagd of de druk goed is. Na de Powerline massage wordt het advies gegeven om 1 à 2 glazen water te drinken voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Bijzonderheden van cliënten worden bijgehouden via het cliëntenvolgsysteem. Een eerste Powerline stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten.

Opdrachtgevers